Аnimație


Studiați programa After Effects.
Învățați să creați animație pentru publicitate,
pentru personaje și animați logourile.
Аnimație
Începutul cursului: 19 iulie
Durata
Orar
Orele
Preț
3 luni
3 ori pe săptămână
18:30 - 21:30
8300 lei
Marți, joi, sâmbătă
30 de lecții
7800 lei la
rezervare timpurie
Motion Design - un proces de însuflețire a ilustrațiilor statice și combinarea lor într-un clip animat. Prin specificul său, clipul animat este o metodă excelentă de a capta atenția și de a adânci spectatorul în povestea creată.

Scopul cursului nostru - pregătirea animatorilor/ motion - designerilor la nivel începător. Pe parcursul acestui curs, vom realiza primul clip în care vom anima personaje, creând un mediu și evenimente în jurul lor.
Ne vom împărți cu secretele unui portofoliu bun și vă vom povesti cum să vă planificați drumul spre cariera de motion designer.


Programul cursului
Instruire academică
și ore practice
Introducere în specialitate
O să ne scufundăm în istoria animației, o să facem cunoștință cu tipurile de animație, o să aflăm despre cele 12 principii ale animației de la Walt Disney. Vom analiza lucrările celor mai buni motion designeri, vom analiza pe ce principii se bazează animațiile lor video. Vă vom povesti despre domeniile în care se folosește motion design, prin ce se deosebește lucrul unui animator în studiou și lucrul unui animator freelance. Vă vom îndruma în ceea ce privește inițierea în lucru de motion designer și cum să vă dezvolați în continuare.


Adobe After Effects (2 blocuri)
Cel mai important instrument a unui motion designer. Acest program permite să creați viedoclipuri animate de orice complexitate. O să studiem instrumentele și funcționalul After Effects, o să stăpînim în lecții practice crearea unei animații fluide și pline de viață. O să învățăm să animăm text, forme, obiecte, logouri, întregi scene ilustrate și, desigur că, personaje.
Adobe Illustrator pentru motion designer
Pentru un motion designer este necesară cunoașterea Adobe Illustrator, cel puțin, la nivel de bază. Vom studia instrumentele esențiale necesare pentru lucrul confortabil cu fișierele Adobe Illustrator. Vom învăța să creăm ilustrații în Adobe Illustrator, care, ulterior, o să le animăm în Adobe After Effects.
Bazele storytelling
Istoriile influențează oamenii destul de tare pe plan emoțional. Datorită acestui fapt, ele se memorează destul de bine. O să descifrăm algoritmul de captare a atenției privitorului și cum să îi păstrăm atenția pînă când o să asimileze toată informația necesară. Vom învăța cum să creăm istorii interesante pentru videoclipuri animate, să scriem scenarii și pe baza lor, să facem storyboard-uri (scenarii vizuale).
Editare video. Baze
Editarea video este un proces atât creativ cât și tehnic în cinematografie, la televiziune, în studiourile de animație și înregistrări audio. În acest proces se crează un tot întreg, un produs integral din mai multe fragmente separate. Editarea - parte a limbii cinematografice care poate oferi istoriei expresivitate și claritate. O să aflăm istoria editării video, o să facem cunoștință cu principiile de bază și condițiile editării video.
Animarea de bază a personajelor
Abiliatatea de a anima un personaj ridică toată animația la un nou nivel. O să analizăm tipurile de personaje, cum să creăm și să întregim personaje pentru animație. Pregătirea personajului în Adobe Illustrator și importarea acestui în Adobe After Effects. O să studiem "rigging" (elementele cu care dirijăm un personaj), o să facem cunoștință cu pluginuri speciale pentru lucru cu personajele în After Effects și vom anima mersul de bază a personajului.
Lucru asupra proiectului de diplomă
Proiectul de diplomă - nu doar partea finală a cursului dar și prima lucrare majoră în portofoliu. Este timpul în care o să sistematizăm toate cunoștințele primite și o să aplicăm în practică noile abiltăți. O să lucrăm împreună asupra proiectului și vom structura fiecare etapă în crearea unui videoclip animat.
Sfaturi pentru crearea unui portofoliu de succes
O să împărtășim experiența noastră și o să vă oferim sfaturi în procesul de creare a unui portofoliu competent. O să aflați ce așteptări au specialiștii HR și Art directorii. O să planificăm pașii următori în dezvoltarea ta profesională. O să analizăm etapele de bază în formarea unui profesional de domeniu.
Profesori
СGI designer și
motion designer la
agenția de branding Cutline

Maxim Cherticeac
Nelu Strugari
3D și VFX artist, motion
designer cu experiență de 10
ani în domeniu. A colaborat cu brandurile precum: Moldcell, Victoria Bank, Microsoft, Pepsi, RosAtom. A realizat post-producție de videoclipuri pentru Carla's Dreams, Ruby, Dorian Popa și mulți alții.
Dmitrii Vnucovschi
Director creativ în agenția de branding Cutline. Fondator a școlii de design D-Spirit.
posibilitatea de a combina serviciu cu studiile
acces la biblioteca profesională
exclusiv pedagogi
practicieni
pauze de cafea și
multă comunicare
Ești gata să încerci?
Începutul cursului: 19 iulie
Запись на курс
Мы будем очень рады знакомству с вами, для этого заполните форму и отправьте ее нам.
Дата рождения
Языки общения