Behance. Catalog online gratuit de portofolii, cu căutare ușoară pe palete și categorii. Include o bursă, abonamente plătite pentru autori și posibilitatea de a găzdui și de a vizualiza emisiuni și povești în direct.
Dribbble. Un serviciu asemănător cu Behance, care a devenit nu doar un catalog, ci și o comunitate de oameni cu aceleași idei. Aici se caută referințe, dar se pot găsi lucrări și la bursa locală sau se poate discuta pe blog. Imaginile sunt ușor de salvat și vă puteți abona la profiluri. Unele opțiuni sunt disponibile doar contra cost.
Pinterest. Un fel de rețea socială în care toată lumea împărtășește imagini, fotografii, videoclipuri și desene. Pe platformă, puteți alege un feed în funcție de interesele dvs. și căutați inspirație în el.
ArtStation. O platformă pentru creatorii de jocuri și ilustratorii digitali. Aici, majoritatea referințelor se referă la concepte de stil și elemente individuale. Puteți găsi o mulțime de personaje stilizate, soluții neobișnuite în implementarea anatomiei, benzi desenate. Pe site puteți posta și asculta podcast-uri, există o piață.
Motionographer. Site-ul se adresează designerilor de mișcare. Aici nu puteți folosi căutarea, dar puteți găsi o mulțime de articole interesante, știri sau proiecte ale unor studiouri populare.
They draw. O platformă pentru ilustratori cu imagini pe doar două teme: călătorii și mâncare. Site-ul poate fi căutat și, în ciuda semnificațiilor similare, puteți găsi soluții de stil diferite. Dacă aveți nevoie de inspirație pentru redesenare, acest site vă va fi de folos. Există navete periodice la care oricine poate participa.
Muzli. O resursă generală în limba engleză care conține articole și seturi de soluții de pe alte site-uri populare.
Awwwards. O resursă generală în limba engleză care conține articole și seturi de soluții de pe alte site-uri populare.