Școala de Educație D-Spirit

Școala de design D-Spirit este un loc în care oamenii creativi pot să se dezvolte, să socializeze și să fie inspirați. Credem în potențialul nelimitat al ochilor care ard și știm de ce are nevoie o persoană creativă pentru a crede în ea însăși, pentru a deveni independentă și pentru a continua să facă ceea ce îi place.

Principii

Angajament total
Numai personalul didactic practicant
Programe scrise de profesioniști pentru viitorii profesioniști
Spațiu confortabil maxim pentru învățare
Să dezvolte comunitatea creativă a țării, să o aprovizioneze cu profesioniști care, la rândul lor, vor fi capabili să schimbe lumea estetică din jurul lor.

Misiune

D-Spirit Design School a fost înființată în 2014. Inițial, ideea a fost de a crea un proiect educațional pentru dezvoltarea designerilor din studioul Cutline, dar ulterior echipa a decis să dezvolte acest proiect într-o structură independentă.

Astăzi, D-Spirit este cea mai importantă școală de design din Republica Moldova, care include mai multe cursuri în principalele domenii de design.

Istoria creării școlii

Echipa noastră

Dmitri Vnukovsky
CEO Cutline Agency и D-Spirit
Yana Nechay
Ekaterina Ursaki
Director D-Spirit
Manager D-Spirit

Comanda gratuit consultare

Contactați-ne

Vă vom contacta pentru a vă oferi mai multe detalii despre cursurile noastre și pentru a răspunde la toate întrebările pe care le aveți.