Design Interior

Transformă spațiul în artă! În cursul de bază privind designul interior, veți învăța cum să creați nu numai proiecte funcționale, ci și estetice, precum și să învățați cum să lucrați cu archicade, photoshop și compoziție.
3 luni de formare (online)
500 €
Aprilie 2024
Începutul cursului
11:40-14:00
Costul cursului
Orele
3 ori pe săptămână
Orar în clasă
Designer de interior — este un profesionist creativ, creând un stil unic în spațiu prin armonia formelor și culorilor. Prin combinarea esteticii și funcționalității cu pricepere, designerul creează interioare confortabile și inspiraționale, transformând spațiul într-o poveste. ✨

Cine este un designer de interior?

Programul cursului

Profesori cursului

Vera Kryleva
Designer de Interior. APM" GIPA " Moscova. Lanțul de cafenele și restaurante Andys, la placinta, CiaoCacao. Designer șef și fondator al Level Design Interiors.
Ecaterina Korol
Designer de Interior. Autorul proiectelor LUSSO.MD , decor înflorit și cadouri. Proiectantul principal al companiei de construcții INVESTHOME
Aleona Verlan
Arhitect, designer de interior. Locuri de muncă: Jucarenia, Crafty, Kidberry, Joma, magazine Tagaer, birou Puma, spații rezidențiale în Moldova, Moscova și Varșovia.
Ivan Tsaranu
Strateg de Brand la Agenția Cutline, specialist în promovarea mărcilor comerciale și personale.
Daria Dobrova
Proiectant UX / UI. A colaborat cu Flosites, Amazon, Unifan, Kirsan, Friutware.

Cui se adresează acest curs?

Pentru cei care nu au lucrat
O introducere în principiile de bază ale designului de cameră, tendințele de stil și lucrul cu spațiul pentru cei care doresc să-și înceapă cariera
Designeri actuali
Analiza tendințelor actuale, a noilor materiale și tehnologii în designul interior pentru profesioniștii care doresc să fie în pas cu moda.
Pentru cei care schimbă cariera
Concepte, stiluri și abordări de bază în designul interior pentru cei care doresc să înceapă o nouă carieră

Lucrările studenților

Sunteți interesat de program?
Curs Strat: Aprilie 2024

Întrebări frecvente

Comanda gratuit consultare

Contactați-ne

Vă vom contacta pentru a vă oferi mai multe detalii despre cursurile noastre și pentru a răspunde la toate întrebările pe care le aveți.